SUZII napisał:
To byla moja prowokacja milo sie gaworzylo chociaz myslalam ze sw Ga.....l cos jeszcze doda ale widocznie jest na urlopie Zuzu ,za kilka dni wszyscy sie poklocicie i nie bedziecie wiedzieli o co? Tak to juz jest na tym forum .
ale co biega? z kim mam sie kłócić i o co? wyłożyłem ci łopatologicznie dlaczego nigdy nie będzie można używać tv sat zakupionej w PL poza granicami kraju, a ty dalej swoje.
Po tym co napisałaś w pierwszym poście byłem wstanie uwierzyć w to, że tacy idioci przyjeżdżają do NO, ale po tym co napisałaś w kolejnym poście widać na kilometr że to prowokacja(lub też próba wywinięcia się ze swojego idiotycznego tematu???) i to marna:
"ZUZU SLYSZALES O nowychUMOWACH JA PODPISUJAC UMOWE MAM CZARNO NA BIALYM ZE TA ANTENA BEDZIE PO ZA KRAJEM NIE STRASZ NIKOGO BO TE INFORMACJE TWOJE SA PRZESTARZALE I NIE MADRUJ SIE ,BO WIDZE ZE MADRZEJSZY JESTES OD....nie niedokoncze"
jak już sie bierzesz za prowokacje to zrób to z głową bo takie słabe akcje to dzieci z pierwszy klas gimnazjum wymyślają.
rozejrzyj sie po innych portalach i zobacz jak sie robi prowokacje
-kilka kont, a najlepiej osób do tego wiarygodnie zrobiona dokumentacja (fikcyjne umowy, paragrafy ustawy, linki do lewych stron.............